ESPORTS

El Sabadell acaba amb victòria (1-2) la pretemporada

El Sabadell va oferir bones sensacions abans de l’inici de lliga (1-2)

Manuel Gato celebrant l'1-2. El seu primer gol en el retorn arlequinat/Ll. Franco

De menys a més. Així va acomiadar el Sabadell 18/19 la pretemporada després de remuntar a la Ciutat Esportiva Dani Jarque davant el filial de l’Espanyol i guanyar per 1-2. Després d’uns 20 minutos espessos, el conjunt de Seligrat va refer-se i a la segona part va oferir moments de gran joc. Sensacions positives abans de la Lliga.

L’onze que va presentar Toni Seligrat podria ser perfectament el primer de la lliga davant el Peralada-Girona B amb l’obligada absència del davanter Arturo per sanció. Aquesta sembla, ara mateix, la principal incògnita perquè Edgar Hernández també està sancionat. Va sortir més endollat l’Espanyol B, amb un joc ràpid i molt dinàmic. I aviat va trobar fruit amb un xut ras i enganxat al pal dret de Damià que va deixar clavat a Roberto en el minut 8.

Li va costar reaccionar a l’equip arlequinat, espès i poc fluid en la creació de joc. Però una acció a pilota parada va canviar la dinàmica del partit. Després d’un rebuig i un toc d’esperó de Valentín, la pilota va arribar a Ángel Martínez qui va afusellar a Edu Frias en un remat més propi d’un davanter centre. Els locals van demanar fora de joc que l’assistent no va concedir. D’aquesta manera Ángel Martínez es consolida com l’inesperat golejador arlequinat de la pretemporada amb 3 gols. Arran de l’empat van millorar les prestacions del conjunt de Seligrat. Va trobar espais per banda dreta i una bona combinació entre Gato i Felipe va acabar amb un cop de cap de Néstor Querol al travesser (m. 37). L’Espanyol B ja no va tornar a inquietar a Roberto en tota la primera meitat.

Pedro Capó va aparèixer a la segona part en una pista clara sobre el primer onze de cara a la lliga. Es va retirar Arturo i Néstor Querol va convertir-se en l’home més avançat, una funció que ja va fer a vegades en el Badalona. Va donar resultat. Un gran contracop arlequinat va acabar amb centrada de la mort d’Óscar Rubio i perfecte remat de Gato al fons de la xarxa. Després, el Sabadell va gaudir de dues bones opcions que no va saber culminar en la fase de millor joc arlequinat.  Van entrar els joves Cobo i David Acedo per reservar a Migue i Gato. En una recta final d’alternatives, tant hauria pogut arribar el 2-2 (el pal es va aliar amb Roberto en una falta) com l’-1-3 a la contra. Bones sensacions abans del debut a la lliga el diumenge que ve contra el Peralada-Girona B.

FITXA TÈCNICA

Espanyol B: Edu Frias; Víctor Gómez, Coro, Iago, Nacho, Pol Lozano, Carles Soria, Damià,  Ferran Brugué, Campuzano i Iván. També van jugar Adri López, Pau Salvans, Mnchón, Doncel, Alberto, Luis López.

Sabadell: Roberto (Romans, m. 81); Óscar Rubio, Aleix Coch (Castanyer, m. 80), Migue (Cobo, min. 58), Valentín, Ángel Martínez, Gato (David Acedo, m. 68), Adri Cuevas, Arturo (Pedro Capó, m. 46), Felipe Sanchón i Néstor Querol (Casals, m. 80).

Àrbitre: Pol Godia Solé. Va amonestar a: Iago, Gato, Aleix Coch, Felipe.

Gols: 1-0, m. 8: Damià; 1-1, min. 23:Ángel Martínez; 1-2, min. 54: Gato

Incidències: Uns 200 espectadors a la Ciutat Esportiva Dani Jarque amb presència de seguidors sabadellencs.

Comentaris
To Top