ESPORTS

El Centre d’Esports davant una temporada il·lusionant

Adri Cuevas és una de les incorporacions importants/Ll. Franco

La Segona Divisió B s’ha convertit en l’hàbitat del Centre d’Esports Sabadell en l’últim quart de segle. Aquest diumenge iniciarà la seva temporada número 21 a la categoria de bronze del futbol estatal i, un cop més, l’objectiu serà lluitar per un playoff que només s’ha jugat en tres ocasions amb un sol èxit (temp. 2010/11). En l’entorn arlequinat es respira aquest any un cert optimisme. La continuïtat de gran part del bloc titular de la temporada anterior i el nivell de les incorporacions-a falta de dos peces que arribaran la setmana que ve-fa pensar en unes millors prestacions per poder competir amb clubs superiors en pressupost i massa social com l’Hèrcules o Castelló, i altres candidats sempre presents cas del Lleida, At. Balears, Alcoià a més dels filials.

Aquesta temporada s’han produït diversos retorns. El més mediàtic el de l’històric Castelló després de 7 anys de travessia pel desert de Tercera Divisió on va caure pels deutes la temporada 2010/11. Ha bordejat la desaparició en diverses ocasions i ara viu un moment àlgid amb la gran resposta de la ciutat: quasi 13 mil abonats. Això li ha permès fer una plantilla amb un gran potencial. També han tornat Conquense i Teruel que ja van conèixer el grup 3. Els de Conca la temporada 2000/01 i els aragonesos en la 10/11. La gran novetat també ve de l’Aragó, la SD Ejea de los Caballeros que dirigeix l’extècnic arlequinat Guillermo Fernández, Romo. Tot plegat en una categoria amb 6 filials, destacant la presència del Barça B (descens 2A) i Espanyol B (ascens de 3a). El Vila-real B de Miguel Alvarez tornarà a lluitar per estar a dalt.

Un filial, el Peralada-Girona B, serà el primer rival del Sabadell 18/19 el diumenge a les 19 hores. Toni Seligrat té clar que “tots, club, jugadors, cos tècnic i afició, volem el mateix objectiu, sortir de la Segona B. També sabem de la gran dificultat i no ens podem carregar de pressió des de l’inici”. El tècnic tindrà les baixes d’Arturo i Edgar per sancions que arrosseguen de la temporada anterior. Tot apunta que Néstor Querol farà de fals ‘9’ amb el suport de Gato i Felipe Sanchón en atac.

Comentaris
To Top