Ciutat

Sabadell, la quarta ciutat millor valorada pels seus serveis públics

El 76% dels sabadellencs estan satisfets amb el conjunt dels serveis públics municipals

El transport és el servei públic millor valorat a la ciutat / Lluís Franco

El 76% dels sabadellencs estan satisfets amb el conjunt dels serveis públics municipals, una xifra que suposa una important millora respecte l’any passat (11% més d’enquestats satisfets) i situa a la ciutat molt per sobre de la mitjana estatal. Aquesta és una de les dades que es desprenen del II Baròmetre impulsat per l’Observatori de Serveis Urbans (OSUR), que analitza els 30 municipis més poblats de l’Estat.

El transport i l’aigua, els millor preuats

Gairebé tots els serveis públics a Sabadell obtenen puntuacions per sobre de la mitjana. El servei de transport públic s’ha situat com el millor valorat, amb un 72% d’enquestats satisfets. També el subministrament d’aigua és una de les prestacions millor valorades, amb un índex de satisfacció del 68%. Per darrere, la recollida d’escombraries i la cura de parcs, jardins i espais públics, tots dos amb un 63% d’acceptació; i finalment, la neteja viària, que rep un 59% d’opinions positives enfront d’un 37% de negatives.

El Baròmetre OSUR és una enquesta centrada a mesurar els índexs de satisfacció i l’evolució de la valoració ciutadana dels serveis públics municipals al conjunt de l’Estat. La mostra és de les 30 poblacions més poblades del país corresponents a 13 comunitats autònomes, amb 5.137 enquestats de 18 a 79 anys.

Comentaris
To Top