Ciutat

Obert el període d’inscripció als cursos de català

Un jove estudiant / lluís franco

El Servei Local de Català (SLC) de Sabadell obre el període d’inscripcions als cursos de català per a adults per al trimestre setembre-desembre 2018 amb una oferta de 800 places.

Fins al 6 de setembre, les persones que vulguin inscriure’s a un curs poden demanar dia i hora per fer una prova de col·locació i matricular-se. Els cursos començaran el dia 19 de setembre. L’oferta per a aquest proper quadrimestre és de 33 grups, i comprèn cursos de tots els nivells. La novetat és que aquests cursos seran trimestrals en comptes de quadrimestrals com fins ara, la qual cosa permetrà assolir les titulacions oficials en un període de temps més curt.

El SLC també permet fer cursos en línia, que ofereix tots els graus dels nivells bàsic, elemental, intermedi i suficiència. Aquests cursos es poden fer de forma gratuïta o tutoritzada, és a dir, de pagament i amb dret a prova oficial en els cursos homologats.

Si hi esteu interessats passeu per la seu, a Rambla, 67-69, Casal Pere Quart o contacteu-hi amb per telèfon (93 727 83 40) de dilluns a divendres de 10 a 13 h.

Comentaris
To Top