ESPORTS

Seligrat: “Toca fer autocrítica, no hem estat a l’altura”

Tècnic i jugadors reconeixen el mal partit i la necessitat de canviar

La banqueta arlequinada desolada amb el capità Migue lesionat/Mario Gómez (Diario de Cuenca)

Després de la derrota inapel·lable a Conca (2-0), Seligrat i els seus homes no van dubtar en reconèixer el mal partit i fer autocrítica.

TONI SELIGRAT

“Estic molt decebut, no esperava aquest partit per part nostre. Toca fer autocrítica. Quan pujo al carro si fem bé les coses, com va passar la setmana passada, també sóc el primer culpable quan no estem a l’altura

“El partit, en general, ha estat d’un nivell molt baix per part nostre en comparació el que vam oferir contra el Peralada. Les primeres jugades han tornat a marcar molt. Són errades greus. I, en canvi, la primera nostre va anar al travesser. Però res ha funcionat. També hem perdut al capità Migue que és molt important per l’equip. Ho hem notat. Els canvis tampoc han servit per canviar la dinàmica del partit”

“Feia temps que no estàvem tan desencertats com en aquest partit. Agi? Ha estat un malson, no hem sabut parar-lo cap manera”

“Era un partit molt especial per a mi en l’àmbit personal perquè el meu pare és d’aquí i li hauria agradat una victòria. Però no ha estat així. La part positiva? Que sigui el dia dolent de la temporada i tornar a recuperar les bones sensacions davant el Barcelona B. Els fitxatges? Ja estava content amb la plantilla abans i ara ho estic més”.

Jugadors: “Cura d’humilitat”

El vestidor també estava tocat. En especial el capità Migue que va sortir amb el genoll embenat. Tot apunta a una distensió del lligament lateral intern.

Felipe: “No hem estat bé. Estem dolguts. No hem entrat bé al partit i ells han estat molt més intensos des del principi. Si volem estar dalt, hem de fer un pas endavant i jugar amb màxima intensitat”

Pedro Capó: “Ens ho hem de prendre com una cura d’humilitat. No hem estat a l’altura i s’ha de treballar perquè això no es repeteixi”

Comentaris
To Top