Ciutat

Ràdio Sabadell es reforça amb la vista posada en la primavera política

La programació es manté intacta, però hi haurà més directe i més web

Els principals presentadors de Ràdio Sabadell, en la presentació / Marcel Fernández

Més web i més directe. És la recepta de la programació de la nova temporada de Ràdio Sabadell, que engega el proper 12 de setembre. Amb una graella que es manté pràcticament intacte, les novetats giren al voltant dels informatius, que volen sortir més al carrer.

Al Matí, que seguirà capitanejat per Mireia Sans i Raquel Garcia, buscarà més l’actualitat en els diferents punts de la ciutat, amb un format que seguirà comptant amb l’entreteniment. Un altre dels objectius serà augmentar la participació dels oients, segons ha explicat la mateixa Garcia en una roda de premsa aquest dimarts.

Així mateix, l’equip dels informatius volen oferir continguts “de més profunditat”, segons ha assenyalat la presentadora de l’informatiu del migdia, Núria Garcia: “No ens volem quedar amb el titular sinó que volem anar més enllà”. A nivell esportiu, es manté l’Hotel Suís, presentat per Adrián Arroyo, i els caps de setmana l’esport seguirà tenint una importància cabdal per les retransmissions del Centre d’Esports Sabadell. A les nits es mantindran els programes temàtics, com Vitamina Dance o Xocolata Express.

El programa Connectats, dut a terme per diferents emissores locals, també seguirà. Aquest espai es combinarà amb els continguts del SBD Ràdio LAB.

“Estem en un bon moment”

El cap d’antena de la ràdio pública, Sergi Garcés, ha explicat que l’emissora es troba “en un bon moment”, més encara quan s’encara un curs polític intens amb les eleccions municipals a la vista.

La regidora d’Eines Comunicatives, Marisol Martínez, ha celebrat que la ràdio “s’hagi reinventat i s’hagi actualitzat” i ha considerat que Ràdio Sabadell ha fet una bona aposta fent producte de proximitat, amb continguts dels barris.

Comentaris
To Top