Ciutat

Ciutadans no anirà al pregó si es manté la pancarta de l’Ajuntament

Ciutadans no anirà al pregó si es manté la pancarta ‘Llibertat presos polítics’

Pancarta 'Llibertat presos polítics' / Cs

Els regidors de Ciutadans han anunciat aquest matí que no assistiran al pregó de Festa Major si el consistori manté els símbols “partidistes” a la façana de l’Ajuntament. L’encara portaveu municipal de Cs, José Luis Fernández, reclama “que es compleixi la legalitat per no expulsar a molts ciutadans de sentir com a seva la festa major”.

Des de Cs aposten per retirar la pancarta ‘Llibertat presos polítics’ que fins ara ha estat al balcó de l’Ajuntament i des d’ahir està a les finestres de la segona planta, per deixar pas a la decoració de Festa Major. Fernández assegura que mantenir la pancarta seria “convertir la celebració en una festa exclusiva dels independentistes” i ha anunciat que durant els dies de festa, el partit taronja treurà el cor ‘tribandera‘ de la seva finestra.

Si es manté la pancarta, a part del pregó de divendres a les 21h, els edils de Ciutadans tampoc aniran a la resta d’actes de Festa Major a la plaça de Sant Roc. El mes passat els tres regidors de Cs ja van reclamar a l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, que retiri “tots” els llaços grocs i pancartes dels edificis públics.

Comentaris
To Top