ESPORTS

Gato està convençut de “revertir la situació” davant el Barça B

Manuel Gato només pensa a guanyar al filial blaugrana/Críspulo Díaz

Sabadell i Barça B arribaran al partit de diumenge (18 h) a la Creu Alta en una situació delicada i segurament imprevisible. Amb un i zero punts respectivament. Un duel que alguna ja cataloguen d’urgències. Després del mal partit a Conca, el vestidor arlequinat ha fet autocrítica. Manuel Gato admet que “no ens van sortir les coses, però arribarem molt bé al partit de diumenge perquè estem treballant molt bé. La nostra obligació és reflexionar sobre el que es va fer malament i que no es torni a repetir. Estic convençut de revertir aquesta situació”.

El migcampista alacantí rebrà un petit homenatge abans del matx amb motiu del seu Centenari com a jugador arlequinat, xifra que va complir a Conca. “Només amb l’Alcoià he jugat més de 100 partits i per a mi significa un honor i un orgull haver arribat a aquesta xifra amb un club amb una gran història i un futur prometedor i també amb una afició fidel que sempre recolza”.

Però ara el seu gran objectiu ara mateix és aconseguir la primera victòria de la temporada. “Farem tot per guanyar i fer gaudir a la nostra gent. Sabem que el Barça B és un filial amb una qualitat tècnica extraordinària, però no ens ha de preocupar tant el rival sinó fer les nostres coses el millor possible. A la primera jornada ho vam fer durant molts minuts encara que dues errades greus ens van penalitzar moltíssim”.

Més de 20 acreditacions

La baixa del capità Migue González, per la seva distensió al lligament del genoll, és el principal contratemps per a Toni Seligrat. Això podria precipitar el debut de l’argentí Nico Delmonte que serà presentat oficialment aquest dijous juntament amb Antonio Domínguez, els últims fitxatges a arribar.

El partit ha aixecat una notable expectació en l’àmbit mediàtic. Sense jornada a Primera Divisió, el Centre d’Esports ja ha rebut més de 20 peticions d’acreditacions de diferents mitjans barcelonins. El filial podria recórrer a Carles Aleñà per intentar trencar la mala dinàmica en aquest inici de lliga una vegada recuperat. També tornarà a la Creu Alta el porter exarlequinat Jokin Ezkieta.

Comentaris
To Top