Ciutat

Tret d’inici a la Festa Major

Enguany l’inici de la festa ha tingut lloc al barri de Can Rull

Sardanes durant l'inici de la Festa Major / Marcel Fernández

Aquest vespre ha quedat inaugurada la Festa Major de Sabadell d’enguany. Gegants i Grallers de La Concòrdia, Trabucaires de Gràcia, les Bruixes del Nord, Els Sentinelles d’Arkëmis, el cor rociero de l’Asociació Andalusa Sebastián de los Ballesteros i d’altres entitats culturals han estat presents durant l’acte inaugural.

Enguany la pistonada d’inici de la Festa Major s’ha dut a terme a Can Rull, en concret, a la Plaça Benjamin García. Des del 2015 cada any s’ha fet a un barri diferent per acostar-hi la Festa Major als barris. Torreguitart al 2015, a Campoamor el 2016 i a Torre-romeu a 2017.

“La Festa Major per és el màxim esclat de cultura arreu de la ciutat”. Així és com ha definit l’alcalde de la ciutat, Maties Serracant, el significat de la festa pels sabadellencs. “La cultura és també la vida associativa tan rica que té la nostra ciutat i la riquesa i diversitat que també ens caracteritzen”, ha continuat. L’alcalde ha volgut també recordar que “les festes són per gaudir-ne, des del respecte, la igualtat i la diversitat, sense discriminació de cap tipus” i ha demanat responsabilitat i el rebuig a la violència sexual.

Comentaris
To Top