ESPORTS

L’Escola Pia afronta el repte de la Copa Catalunya de futbol sala

La plantilla, en to distès, aquest dimarts durant l'entrenament / LLUÍS FRANCO

Ha arribat l’hora. L’Escola Pia jugarà aquest divendres les semifinals de la Copa Catalunya davant Industrias Santa Coloma, conjunt de la Primera Divisió  i un dels màxims exponents  del futbol sala català. Els de Can Colapi, que arriben per primera vegada a aquesta cita, s’enfrontaran contra un rival de dues categories superiors i vigent subcampió de la competició que compta amb jugadors contrastats a la categoria com  Cristian (ex FC Barcelona), Sebas Corso (campió del món), Ximbinha o Pol Pacheco, entre d’altres.

El tècnic escolapi, Borja Burgos, que podrà comptar amb tota la plantilla de cara a l’important compromís, afirma que “el meu desig és poder ser a la final de la màxima competició del futbol sala català”.

“Són capaços de tot”

El màxim representant esportiu del club, Plàcid Massagué, espera que “aquesta fita històrica serveixi per acabar de donar-nos a conèixer arreu de Catalunya davant d’un escenari immillorable”. Tanmateix a efectes interns per al club, aquesta competició “serà un bon moment per fer cohesió entre la gran família que formem i perquè la pedrera encara treballi més fort per intentar repetir l’èxit esportiu”. Respecte al difícil repte de ser a la final d’aquest diumenge, Massagué assegura que “aquest equip ja ha demostrat que és capaç de tot. El suport de prop de sis-cents aficionats de ben segur que ajudaran a remar tots junts cap a la final tot i tenir present que serà molt complicat”.

En directe per Esport 3

El conjunt sabadellenc obrirà les semifinals al Palau Blaugrana (19 hores) per lluitar per una plaça per a la final del pròxim diumenge (13.15 h). Seguidament es disputarà l’altra semifinal (21.15 hores) entre l’AE Esplugues, conjunt de la Tercera Divisió, i el vigent campió i màxim favorit a revalidar el títol, el FC Barcelona.

Comentaris
To Top