ESPORTS

El CE Mercantil buscarà la primera victòria en Lliga Nacional juvenil

Els jugadors de Dani Fernández en una sessió d'entrenament/Ll. Franco

El CE Mercantil rep aquest dissabte (16 hores) la visita del Badalona amb l’objectiu d’aconseguir la primera victòria de la temporada davant la seva afició. Els jugadors de Dani Fernández arriben a la tercera jornada amb 1 punt -aconseguit davant el FC Barcelona a la jornada inaugural-. El rival d’aquest cap de setmana ha aconseguit una victòria en aquestes dues jornades de la competició regular.

Visita a Argentona

El Sabadell Nord afrontarà el partit davant l’Argentona -dissabte 18 hores- amb l’obligació de sumar els primers punts de la temporada si es té en compte el rival dels homes de Quico Díaz. El conjunt maresmenc, debutant a la competició, va encaixar una contundent derrota davant el Banyoles (5-2) a la primera jornada de la Primera Catalana i tot fa preveure que serà un dels candidats al descens.

Sabadellenca i Sabadell B

Els representants sabadellencs a la Segona Catalana arriben a la segona jornada amb la necessitat de sumar per diferents motius. La Sabadellenca, que va aconseguir sumar els tres punts (3-1) en el debut a la competició, visitarà l’UDAt Gramanet -diumenge 12 hores-, rival que encara no ha puntuat. Una bona oportunitat per continuar a la part alta de la classificació. L’altra cara és el Sabadell B que, davant de la seva afició, rebrà la visita del Joanenc, el sorprenent líder de la Segona Catalana aquest diumenge (12 hores) amb l’objectiu d’aconseguir els primers punts.

Tercera Catalana

La Romànica, líder després de golejar (6-3) a la primera jornada, visitarà el Cerdanyola aquest dissabte a les 17 hores. El segon classificat, el Tibidabo TR, visitarà -diumenge 12 hores- el conjunt de La Guàrdia amb l’objectiu de continuar a les posicions de privilegi del grup 6 de la Tercera Catalana. El Llano i el Planadeu rebran diumenge (11.30 hores) el Sant Cugat i el Castellbisbal, respectivament. El Can Rull RT jugarà davant el Juventud a la ZEM de Can Rull -diumenge 12.15 hores- i la Marina-Can Gambús rebrà la visita del Pajaril aquest dissabte a les 19.30 hores.

Comentaris
To Top