Ciutat

Jocs, tallers i espectacles per a la canalla

Una nena juga a la plaça del costat de la Biblioteca Vapor Badia / LLUÍS FRANCO

La Festa Major és el moment més esperat pels nens i nenes de Sabadell. Just abans de començar la rutina escolar, els infants tenen el seu espai per gaudir de jocs, tallers i diferents espectacles. El punt de trobada per als pares i mares és la plaça de Gabriel Pujol, al costat de la Biblioteca Vapor Badia. Com si fos el racó infantil de casa, els seus fills estaran entretinguts amb els jocs enginyosos i divertits que creen l’Obrador amb material reciclat. Aquest espai, que cada any és un èxit de públic, estarà obert dissabte, diumenge i dilluns de les 10 a les 14 h i de les 17 a les 20.30 h.

Els espectacles d’animació són un pol d’atracció per als més petits.

Dissabte

A les 11.45 h i anirà a càrrec de la companyia Pentina el Gat. Sota el títol de L’Harpo’s band surt al carrer+Revolució, una banda musical i sortirà de la plaça de l’Àngel

A les 18.30 h,  la companyia De Parranda celebrarà la seva particular Festa Major a la plaça de Gabriel Pujol amb Batibull. Des del pregó, fins a un partit de solters contra casats, o la sortida a pescar. Això sense oblidar-se de la tradicional cercavila ni el ball d’envelat.

Diumenge

A les 12.30 h amb la companyia Sac Espectacles que presentaran Pell de gallina, un espectacle que fomenta les emocions.

A les 18 h, a la Rambla, la companyia la Fam farà un espectacle itinerant amb música de bateria en directe. Quatre brokers de Wall Street recorren els carrers a ritme de funky. Però, aquelles famílies que no es vulguin moure del costat de la Biblioteca Vapor Badia podran gaudir de la banda Trastos Band, que desprèn energia i un gran ventall de ritmes des de la rumba catalana, passant pel folk, l’ska i el reggae.

Dilluns

A les 10.30 h a la plaça del Pi-pi l’espectacle itinerant a càrrec de la companyia Scuraplats. Amb el títol de Corral Kaos, explicaran la història d’una estranya malaltia que afecta les gallines i pollastres.

A les 12.30 h a la plaça de Gabriel Pujol la companyia Farsants combinarà jocs i danses.

Comentaris
To Top