Ciutat

Tennis, pàdel i esquaix durant la Festa Major

Les pistes del Cercle Sabadellès-1856 viuran una nova jornada de pàdel d'alt nivell / LLUÍS FRANCO

El Cercle Sabadellès-1856 organitza una nova edició de ja tradicional torneig de tennis de Festa Major. A partir d’aquest divendres (18 hores) els vint-i-vuit participants intentaran fer-se un lloc per a la final de dissabte (14 hores).

Paral·lelament al campionat de tennis, el club sabadellenc organitza el 17è campionat de pàdel amb la participació de divuit parelles en el quadre masculí i quinze en el femení. L’horari de la final està previst per a les 17 hores d’aquest dissabte.

Esquaix al Club Tennis Sabadell

El Club Tennis Sabadell organitza el 15è Open d’Esquaix a partir d’aquest divendres (18.30 hores) amb la participació de trenta jugadors i jugadores en un únic quadre. Les dues finals (campió i consolació) estan previstes que se celebrin a partir de les 14 hores a les instal·lacions del CTS.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top