Ciutat

Tennis taula, billar i bàsquet no falten a la cita de la Festa Major

La Sala Tennis Taula de Cal Balsach acull el torneig que organitza Falcons Sabadell/Ll. Franco

Dues de les especialitats esportives que es mantenen en primera línia de la graella del programa esportiu són el tennis taula i el billar, gràcies a la tasca de Falcons Sabadell i Snooker Sabadell. Ambdues competicions arrenquen aquest divendres. La Sala Tennis Taula Can Balsach és l’escenari de la 52a edició del Campionat de Sabadell en les diferents categories. El divendres és el torn dels sèniors federats (de 19,30 a 22 hores) i la resta del cap de setmana juguen els no federats. El dissabte, benjamins i alevins fins a les 14 h i sèniors de 16,30 a 20 h. Diumenge, infantils i juvenils fins a les 20 h. Una cita ineludible pels amants d’aquest esport amb gran tradició i excel·lents competidors a la nostra ciutat.

El billar farà bullir la popular sala Snooker Sabadell del carrer Vilarrúbias amb la seva especialitat de Pool-51. També comença el divendres i té continuïtat dissabte (modalitats Parelles mixtes, Primera i Segona Categoria) i diumenge a la tarda (17h) amb les fèmines i sènior. La gran experiència dels organitzadors garanteix un campionat de gran nivell.

El bàsquet tornarà a tenir protagonisme a través del Creu Alta Sabadell amb la ‘Festa del bàsquet’ que pretén apropar als nens i nenes cap aquest esport. La cita és dissabte a les 19 hores a la Plaça de la Creu Alta. D’altra banda, el mateix dissabte i en el mateix escenari el Club Esportiu Global Basket Vallès organitza una activitat (de 19 a 21 hores) anomenada ‘Rodant cap a la normalitat’ on es viu el bàsquet en cadira de rodes. Val molt la pena.

Comentaris
To Top