Jairo salva un punt contra l’Argentona

El Sabadell Nord aconsegueix el primer punt de la temporada

El Sabadell Nord ha aconseguit el primer punt de la temporada després de l’empat aconseguit aquesta tarda al camp de l’argentina (1-1).

Ja des del principi, tal com va succeir la jornada passada davant el Vilassar de Mar, la possessió i el control del joc era sabadellenc però sense trobar l’última passada. Poc abans d’arribar al primer quart d’hora d’encontre, un penal sense discussió ha permès als locals avançar-se en el marcador (1-0). Tot seguit els arlequinats, lluny de canviar el sistema de joc, han disposat d’una gran ocasió que Juancho, incomprensiblement, no ha trobat el camí del gol per pocs centímetres. Els locals, coneixedors de la situació i aprofitant la pena màxima transformada, s’han replegat al seu camp per esperar alguna pèrdua de pilota que els permetés augmentar la distància en el marcador. Minuts abans d’arribar a l’equador (min.42) d’una primera part en què el Sabadell Nord ha posat el futbol sense trobar el premi, ha tingut l’ocasió més clara de tot el partit: gran jugada de Juancho -un dels jugadors més incisius en l’atac arlequinat- que Dani Muela no ha trobat porteria des de l’interior de l’àrea.

A la represa, tot i dos contracops de l’Argentona a l’inici dels següents quaranta-cinc minuts, ràpidament el Sabadell Nord ha tingut una doble ocasió: primer a les botes de David i tot seguit amb un cop de cap de Peña que ha sortit fregant el pal per desesperació de Díaz que veia com les ocasions arribaven però no es materialitzaven.

Quan semblava que el Sabadell Nord encaixaria la segona derrota consecutiva, una pena màxima ha servit perquè, Jairo -un dels artífexs de l’ascens aconseguit la temporada passada- aconseguís el primer gol dels arlequinats a la Primera Catalana i el primer punt d’aquesta temporada.