Ciutat

Els Gegants ballen pel centre de Sabadell

Els gegants al seu pas pel carrer de l'Escola Industrial

Les colles geganteres de la ciutat han sortit a ballar aquesta tarda al cercavila. A l’acte han participat els Gegants de la Concòrdia, els Gegants i els Grallers de Gràcia, Gegants i Capgrossos de Sabadell, Gegants de l’Agrupació de Pessebristes de Sabadells, els Gegants de Covadonga, el Gegant Andi i el Gegant Cipo.

La tarda ha començat a les 17.00 h amb un taller de gegants, en el que els més petits de la ciutat han pogut veure de més a prop al gegants, veure que hi ha sota les figures, i han dibuixat. Poca estona després de donar inici a les activitats, quatre gotes han amenaçat la jornada, però tot ha quedat en res, els ruixats han passat i el cel s’ha aclarit.

Cap a les 18.30 h, els gegants han sortit de la plaça del Doctor Robert i han passejat per diferents carrers del centre. Balls, música i moltíssima gent han seguit el cercavila fins la plaça del Gas. Els nens quedaven bocabadats amb els gegants, i alguns jugaven amb ells.

El cercavila ha arribat a la plaça del Gas, on les colles han fet la plantada dels gegants, i després, – abans de fer una ballada conjunta – han sortit individualment a ballar.

Comentaris
To Top