Ciutat

Montse Chacón: “Volem consolidar el model de Festa Major, tant si governem com si no”

D'esquerra a dreta: Marisol Martínez, Maties Serracant i Montserrat Chacón / DS

A falta de dades exactes, la primera valoració de la Festa Major per part de l’Ajuntament és molt positiva. “Estem consolidant un model de festa participatiu, proper i plural”, ha explicat la regidora de Cultura, Montserrat Chacón. L’alcalde, Maties Serracant, ha destacat el “civisme” de la festa i ha celebrat l’acollida d’espais com l’Estruch, l’Envelat o l’Eix Macià.

La regidora d’Esport i Comerç, Marisol Martínez, ha destacat que s’han batut records d’assistència a les curses i la bicicletada i que -per primera vegada- s’han repartit programes de la festa en anglès, castellà i català als hotels de la ciutat. “La Festa Major s’ha de convertir en una festa a nivell comarcal, que aculli a la gent dels voltants per rebre la fi de l’estiu”, ha explicat.

De cara a l’any vinent -una Festa Major on potser hi ha un altre govern a la ciutat-, no preveuen grans canvis. “La idea -ha tancat Chacón- és consolidar aquest model de festa sorgit del treball amb les entitats, independentment de qui ocupi el consistori”. 

Altre repte de futur -la consolidació de l’Eix Macià com un espai pacificat, com la Rambla els diumenges- és -segons Serracant- “una aposta a llarg termini” per a la qual s’haurà de treballar amb les entitats i comerços de la zona.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top