Ciutat

338 persones troben feina a través de la inserció laboral

El programa de Treball als Barris  ha facilitat, fins ara, feina a 338 persones que s’hi van acollir el 2017.  Segons el regidor de Treball i Empresa de l’Ajuntament de Sabadell,  Eduard Navarro, “ és un balanç realment positiu que demostra que aquest tipus de serveis funcionen i són necessaris per mantenir especialment pels casos de persones que tenen majors dificultats per entrar al mercat laboral”. El mateix programa també preveu accions conjuntes amb el teixit empresarial i les entitats de la ciutat que poden donar cobertura a les necessitats ocupacionals dels candidats. 

Nova edició 

Aquest any l’Ajuntament manté en marxa una nova edició d’aquest programa d’inserció laboral   Enguany s’espera acompanyar un mínim de 600 persones entre els diferents punts d’actuació. L’acompanyament consisteix en analitzar  l’ocupabilitat de cadascun, definir  el seu projecte prfessional,   tractar  les seves motivacions i ajudar-lo  a trobar les eines per fer front al procés de selecció.També es valora el seu coneixement en el sector digital.  La gestió està a càrrec de l’Ajuntament de Sabadell i està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.       

Les persones participants cal que estiguin registrades a l’Oficina de Treball com a demandants d’ocupació o millora d’ocupació i empadronades a la zona de Sabadell Sud (Campoamor, Espronceda, les Termes i la Creu de Barberà) o a la zona del Parc Fluvial Riu Ripoll (Can Puiggener, Torre-romeu, el Poblenou, el Raval d’Amàlia i Can Roqueta).   A través del programa l’Ajuntament pot contractar persones en atur per realitzar treballs i actuacions en benefici de la ciutat.

El nombre de contractats laborals pot variar en funció del programa, ja que alguns estan adreçats a jove s menors de 25 anys i altres a mjors d’aquesta franja d’edat.

    

Comentaris
To Top