Esports

David de la Cruz, tercer a Biscaia

El ciclista de Sabadell ha aconseguit una tercera posició a la 17a etapa entre Getxo-Biscaia de la Vuelta a Espanya. Després d’una etapa molt dura amb final en alt amb rampes de més del 23%, de la Cruz sempre ha estat en el nombrós grup capdavanter. Tot i semblar, en alguns moments, que podia perdre pistonada, a poc a poc ha tornat a contactar-hi fins que a tres quilòmetres per travessar la línia de meta, ha llençat un canvi de ritme que li ha permès entrar en el selecte grup format per: TeunsMajka i Woods. Durant els darrers dos quilòmetres i mig de la Cruz ha estat amb opcions d’endur-se un triomf d’etapa. Al final el canadenc Woods, amb un canvi de ritme infernal a 500 metres de la línia de meta, ha evitat que de la Cruz s’endugués un triomf que hauria servit per tornar a agafar bones sensacions per a les darreres etapes després de no sentir-se còmode en el seu terreny favorit com era l’alta muntanya.

Després d’aquest gran resultat, de la Cruz escala fins a la 13a posició de la general a 9′ 19″ del líder, Simon Yates.

Comentaris
To Top