Esports

Joan Soteras es convertirà dimarts en president de la Federació Catalana de futbol

Joan Soteras a la Llotja de la Creu Alta saludant a Esteve Calzada i Marisol Martínez/Ll. Franco

Sense sorpreses. El sabadellenc Joan Soteras, expresident del Centre d’Esports en diferents etapes, es convertirà dimarts a la tarda en president de la Federació Catalana de futbol. Després de les validacions dels avals per part de la Junta Electoral, Soteras va quedar com a únic candidat. L’altra precandidatura, Iván Carrillo, no va arribar al mínim dels 130 avals després de ser invalidats 51. Aquesta mateixa xifra és la que li van anul·lar també a Soteras, però ell en va presentar un total de 918 i, per tant, va superar el tall amb gran autoritat.

Un cop acabat el termini de tres dies hàbils per a possibles reclamacions-Iván Carrillo va anunciar la seva intenció d’impugnar el procés i fins i tot d’endegar una posterior moció de censura-es donarà el vistiplau a la candidatura de Soteras com a president. De totes maneres, la seva proclamació oficial es farà més endavant en un acte en què assistiran el president de la Federació Espanyola, Luis Rubiales, i l’actual vicepresident i predecessor en la presidència de la Catalana, Andreu Subies, entre l’àmplia representació del món del futbol català.

Comentaris
To Top