A la tercera, la vençuda per al Sabadell Nord (1-0)

Dani Muela -autor del gol- en una acció del partit / LLUÍS FRANCO

El Sabadell Nord ha aconseguit la primera victòria de la temporada després de superar en el municipal de Ca n’Oriac a l’UE Rubí per un ajustat 1 a 0.
Després d’uns primers minuts de bon joc dels homes de Quico Díaz, on Kevin ha pogut avançar els locals després d’un gran llançament de falta, ràpidament el Rubí ha aconseguit el control del partit moment on ha aparegut la figura del partit amb Lluri sota pals. El porter sabadellenc en el minut 9 de partit ha tret una mà providencial a la sortida d’un córner que els visitants ja cantaven gol. Primer avís. Tot seguit, un fort xut des de més de vint-i-cinc metres s’ha estavellat al travesser per sort dels sabadellencs.
El Sabadell Nord patia per contactar amb els seus homes més creatius (Marc, Juancho i Kevin) i el Rubí ho aprofitava per fer mal amb les seves armes: una i altra centrada perquè els seus dos homes referents, Òscar i Estrada, fessin estralls a la defensa arlequinada.
No ha estat fins a la mitja hora de joc que, primer Jairo amb una bona acció individual ben aturada pel porter visitant i un embolic a dins de l’àrea, el Sabadell Nord ha pogut fer un pas endavant.
Tot i que la possessió s’ha igualat, cap dels dos conjunts ha gaudit d’accions clares i amb l’empat a 0 s’ha arribat a la mitja part.
En el primer minut de la represa, el que es convertiria en l’autor del gol que donaria la primera victòria del Sabadell Nord a la Primera Catalana, Dani Muela, ha avisat amb un fantàstic cop de cap que el porter rival ha aturat amb una estirada preciosa. Deu minuts després Kevin ha tornat a tenir una immillorable ocasió que, de nou, el porter rubinenc ha blocat. Els de Quico Díaz havien sortit amb un altre aire en aquesta segona meitat però faltava el gol que arribaria instants després amb un remat de cap de Muela que es colaria per l’escaire. El més difícil s’havia aconseguit i tocava defensar aquests tres punts davant d’un equip amb molt talent ofensiu.
A partir del gol el partit ha entrat en un període amb nombroses interrupcions que ha dificultat el joc d’uns i altres. L’entrada de Piñol, al pivot defensiu, ha permès, entre altres factors, que el Rubí es veiés obligat a renunciar al joc de possessió i buscar el joc directe perquè Òscar s’encarregués de baixar pilotes per aconseguir un gol que per sort dels sabadellencs no arribaria.

Després d’aquesta important victòria, el Sabadell Nord suma 4 dels 9 punts possibles en la seva estrena a la Primera Catalana.