Ciutat

Gràcia s’acomiada de les seves Festes

El grup Oest Trip, aquest migdia a les festes de Gràcia / Victòria Rovira

La Festa Major del barri de Gràcia arriba aquest diumenge al seu final. Des del dijous s’han succeït diferents actes, molts d’ells, marcats per la cultura popular. Exhibicions de ball, cercaviles dels Gegants, activitats infantils, la IV Fira d’Artesania, i les festes nocturnes són algunes de les activitats que s’han dut a terme.

Des de la Comissió de Festes han assegurat que, “la resposta de la gent del barri ha sigut molt bona”. “Dissabte va ser el dia més fort”, deien la Marta Serra i el Pep Marés, dos dels organitzadors. Tot i que el ball de la festa, que estava marinat amb la música de l’orquestra Oléstars, va haver d’acabar abans a causa a la pluja.

Entre les novetats d’aquest any, destaquen la Festa Jove de divendres a la nit, organitzada per la Comissió Jove del barri. “Aquest any també hem decidit fer les samarretes grogues per recordar als presos polítics i els exiliats”, deia Serra.

Dissabte a la tarda es va fer el cercavila dels gegants, que va comptar amb la presència de 20 colles de Catalunya i Navarra. Aquest va passar per diferents carrers del barri, des de Sant Ferran fins a Jacint Verdaguer.

Oriol Cruz presenta nou espectacle

L’imitador i humorista sabadellenc, Oriol Cruz, que col·labora al Versió Rac1 i Crackòvia, ha ofert una actuació aquest matí a la plaça del Treball. Es tracta d’un espectacle nou, en el que intentarà mostrar les dificultats del món de la imitació en l’actualitat. L’humorista encara l’està desenvolupament, i avui ha fet un tastet del que serà.

Al llarg de mitja hora, el públic ha pogut gaudir d’imitacions que han passat des de polítics com Rajoy, Puigdemont, Torra, Joan Carles de Borbó, fins a personatges públics com Aless Gijaba i Carmen Lomana. Tot això parlant de la feina d’imitador, i de la calor que feia aquest matí a la plaça.

Després de l’actuació de Cruz, s’ha dut a terme el tradicional Dinar de Germanor, on moltes famílies del barri amb les seves carmanyoles han gaudit d’una estona agradable. Tot això, amenitzat amb la música en directe del grup Oest Trip.

Les festes de Gràcia s’acomiadaran aquesta nit, amb les Havaneres a la Fresca i l’espectacle de les Bruixes del Nord.

Comentaris
To Top