Ciutat

Consulta aquí l''Informe Machado'

Abad i Sentís, el segon per la dreta, en les Jornades Nomenclàtor / A. P.

En aquest document pots llegir l'Informe-Balanç del nomenclàtor de carrers de Sabadell de 2016 elaborat per l'historiador sabadellenc Josep Abad i Sentís i conegut popularment com a 'Informe Machado' per proposar la revisió del nom d'aquest poeta als carrers de Sabadell, entre altres.

Sentís va rebre fortes crítiques quan es va donar a conèixer l'informe l'agost passat per les propostes que feia, i en les Jornades Nomenclàtor d'aquest cap de setmana en va parlar, per defensar-lo i demanar a l'Ajuntament que no es faci enrere.

Publicitat

En aquesta pàgina web de l'Ajuntament de Sabadell pots consultar els altres tres informes que s'han fet sobre el nomenclàtor local en el període democràtic.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top