Ciutat

Josué Molina és el nou director de l’ESDi

Josué Molina davant de la façana de l'ESDi / CEDIDA

Josué Molina és el nou director de l’ESDi Escola Superior de Disseny de Sabadell. Molina, que és doctor en Didàctica de les Ciències Socials, també ha estat nomenat com a Director Acadèmic dels estudis oficials de la Universitat Ramon Llull.

El nou director era responsable de Metodologia Docent de l’ESDi i secretari del consell d’implantació dels estudis d’Humanitats Digitals. Molina és llicenciat en Antropologia Social i Cultural, especialitzat en educació per a la ciutadania democràtica, interculturalitat, processos d’ensenyament i l’aprenentatge, la recerca qualitativa, quantitativa, mixta i aplicada.

Des de fa mesos, el nou director ha tingut un rol fonamental en l’impuls del nou Bachelor en Humanitats Digitals d’ESDi i en la definició del pla d’estudis de la formació oficial universitària en Disseny. “En aquest nou període em plantejo la necessitat d’ajudar en el procés de co-construcció de la comunitat ESDi, perquè aquesta afronti, amb mirada holística, el repte i la responsabilitat de formar persones per assumir els desafiaments del futur i millorar la societat venidora, així com la qualitat de vida de tots els membres que la intregrin”, ha assenyalat.

Comentaris
To Top