ESPORTS

CN Sabadell-Sant Andreu a la Supercopa

Aquest divendres a Can Llong (20.30 h) l’equip masculí del Club Natació Sabadell jugarà els quarts de final de la Supercopa davant el Sant Andreu. De cara a la cita, el tècnic Chava Gómez no podrà comptar amb el darrer fitxatge de la secció, el nord-americà Duncan Lynde, que encara no ha pogut entrenar-se amb l’equip per problemes burocràtics.

“Tenim ganes de treure’ns l’espina”

El jove jugador nedador Sergi Cabanas, que arriba després de proclamar-se subcampió d’Europa, és realista davant de la situació de l’equip tot i que és conscient que no pot servir d’excusa: “estem al principi de la temporada i l’equip encara està una mica verd. Tot i que ens falten algunes peces, tenim ganes de fer les coses bé i de treure’ns l’espina de la Copa Catalunya després de caure de forma contundent contra el Barceloneta”. De cara al partit davant del Sant Andreu, Cabanas espera que “ens serveixi per demostrar que podem lluitar i arribar un altre cop a la final”.

Amb la mirada a la Champions

Des de la secció no s’amaga que l’objectiu principal de l’equip serà afrontar aquesta edició de la Supercopa com a banc de proves de cara a la cita important de la setmana vinent amb la Champions League. El Club Natació Sabadell rebrà a Can Llong, en la segona fase de la competició europea, el CN Terrassa, l’OSC Potsdam d’Alemanya i el BPM Sports Managment. Només els dos primers classificats del grup tindran el bitllet per als quarts de final.

Comentaris
To Top