Ciutat

Gibert (PSC) acusa la CUP d’electoralista per demanar la dimissió de Sánchez i Carrasco

Sánchez, Gibert, Ayuso i Carrasco / LLUÍS FRANCO

El primer secretari del PSC de Sabadell, Pol Gibert, ha criticat aquest matí que la CUP demani la dimissió de Cristian Sánchez i Ana Carrasco “quan tenen l’alcalde i un regidor [Lluís Perarnau], investigats]”.

Fins que no hi hagi judici oral obert Gibert considera que no s’ha de demanar la dimissió, pauta que segueixen al PSC, en especial per preservar la presumpció d’innocència. Segons el primer secretari, la jugada de la CUP, “abans que els investigats rebin la notificació”, busca demanar caps abans d’hora i “embrutar” el nom d’una precandidata a les primàries socialistes, Marta Farrés.

Ens sembla una estratègia de campanya cap al 2019 d’embrutar el nom de la gent per intentar defensar la seva gestió que ha estat nefasta al capdavant de l’Ajuntament”, assegura Pol Gibert.

El cap dels socialistes sabadellencs considera que el missatge de la CUP “ni molt menys dignifica la política”. Segons Gibert, els cupaires busquen “revifar” casos del 2011 “per intentar treure el cap”.

Sense notificació judicial, “una absoluta indefensió”

Els regidors Ana Carrasco i Cristian Sánchez encara no han rebut la citació judicial com a investigats en la peça 28 del cas Mercuri sobre l’adjudicació a Smatsa. “Sé que costa de creure, jo ja no sé què fer”, exclama Gibert. Mentrestant els socialistes esperaran que els investigats siguin notificats abans de pronunciar-se.

“Em sembla una absoluta indefenció haver d’estar durant tant de temps la notícia a la premsa sense notificació als afectats”, critica Gibert.

Comentaris
To Top