Diners

La química Houghton Ibérica factura un 8% més el primer semestre d’any

Magatzem de l'empresa, a Barberà del Vallès / CEDIDA

L’empresa Houghton Ibérica, que té la seu a Barberà del Vallès i que es dedica a la fabricació de productes químics per a la transformació de metalls, va facturar per valor de 24 milions d’euros el primer semestre d’aquest any. La xifra representa un increment del 8% en relació amb el mateix període de l’any anterior.

Des de l’empresa s’indica que, si no es produeixen variacions conjunturals imprevistes, s’espera tancar l’exercici amb una facturació superior als 43,5 milions d’euros obtinguts l’any anterior. Els mercats on s’ha registrat un creixement internacional més important ha estat a Sudàfrica, Mèxic i el Japó. En aquests països, les exportacions s’han duplicat.

Actualment, Houghton Ibérica exporta cada any el 40% de la seva producció a més de 20 països repartits per tot el món. Un dels aspectes que està contribuint al creixement de la companyia és el desenvolupament del sector de l’automoció.

Comentaris
To Top