Ciutat

El PP adverteix que denunciarà l’Ajuntament si no retira “símbols partidistes” de la via pública

El President Provincial de Barcelona del PP, Daniel Serrano, durant la roda de premsa / óscar espinosa

El Partit Popular de Sabadell portarà a l’alcalde i l’equip de govern als tribunals si no retiren estelades, llaços grocs i pancartes de la via pública i l’edifici consistorial. Els populars han registrat avui una instància a l’Ajuntament exigint la retirada de “tota mena de símbols separatistes” amb l’objectiu de “fer complir la resolució del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC)”.

Esteban Gesa, portaveu del PP de Sabadell, ha garantit que si no s’acompleix la llei, elevaran la denúncia a instàncies superiors, “així que esperem que respectin la llei”. “Ja està bé de tenir la via pública plena de propaganda independentista”, ha lamentat. Esteban Gesa considera que també s’han de retirar els llaços grocs amb franges vermelles que simulen la bandera espanyola tot i que comprèn la gent que ha pintat aquestes franges, ja que “volen defensar el que creuen que són els seus drets i llibertats”, ha sentenciat.

“Propaganda separatista”

La instància s’emmarca en el programa impulsat per Partit Popular de Catalunya en els ajuntaments independentistes, on “els alcaldes pateixen certa sordera”, ha assenyalat el President Provincial de Barcelona del PP, Daniel Serrano, i ha recordat que “la via pública ha de preservar el principi de neutralitat política”. Considera que la pancarta de ‘Llibertat presos polítics’ que presideix la façana de l’Ajuntament de Sabadell és una mostra més de “propaganda separatista” a edificis públics i “en cap cas es pot justificar la seva presència”.

El president de la demarcació de Barcelona ha advertit que “no ens tremolarà el pols si hem de denunciar l’alcalde i l’equip de govern” i ha apuntat que “es pot està incorrent en un presumpte delicte de prevaricació i d’ odi“. Tot i l’advertència, Serrano ha assegurat que no tenen esperances en l’alcalde Maties Serracant perquè “ja té certes aventures als tribunals i no hi haurà dos sense tres”.

Comentaris
To Top