Publicitat
ESPORTS

Els dos sèniors de l'OAR Gràcia debuten a casa

La gracienca Paola Domingo en el primer partit de Lliga a València/J. Altimis (cedida)

Doblet a casa aquest cap de setmana. L'handbol torna amb força al pavelló municipal del carrer Boccaccio amb l'OAR Gràcia de gran protagonista. Obren el foc les noies aquest dissabte (20h) en un atractiu derbi vallesà davant el Sant Quirze. L'equip de Xavi Font ve de perdre a València contra el Mislata però deixant bones sensacions.

Es trobarà un Sant Quirze que va celebrar la primera victòria contra l'Amposta per un clar 24-18. Una bona prova de foc, doncs, pel conjunt gracienc que aspira a no passar tantes angúnies com temporades anteriors per aconseguir l'objectiu de la permanència a la Divisió d'Honor Plata.

El masculí inicia una il·lusionant temporada amb un altre derbi vallesà. El seu rival serà diumenge (18.05h) el Sant Cugat. Els homes de Miquel Benítez ho tenen clar: volen millorar el magnífic sisè lloc obtingut l'any passat a la Primera Nacional. Per això confien a començar bé el campionat amb el suport de la seva afició.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top