ESPORTS

Seligrat: “És un dels pitjors dies com a entrenador”

Toni Seligrat preocupat per la dinàmica de l'equip / LLUÍS FRANCO

El tècnic valencià, Toni Seligrat, s’ha mostrat molt decebut després de la desfeta davant l’Ontinyent (0-2).

“És un moment dur. He fet fase d’ascens i m’he quedat fora als penals però avui és un dels pitjors dies com a entrenador. Avui ha estat la manera com hem perdut. Sense entrar en valoracions futbolístiques, volíem fer un gol però no hem pogut. El resultat final, com a molt, hauria d’haver estat un empat. No hi trobo una explicació racional al que ens ha passat. Hem fet errors individuals impropis en un equip de talent”.

Sobre l’entrada de Cobo en el lloc de Valentín
“Intentem sempre que jugui el millor en funció del rival. Tot l’equip estava en perfectes condicions de jugar i l’aposta del Cobo ha vingut donada perquè crèiem que la seva banda dreta -Ontinyent- ens exigiria molt poc defensivament i això ens permetia tenir un lateral amb un perfil molt més ofensiu i gaudir de més perill en atac”.

De l’empat a la derrota
“Hem tingut ansietat per anar a guanyar en els darrers deu minuts. És evident que volíem guanyar a casa però en aquests casos concrets és millor sumar un empat veient com ha acabat el partit”.
“Sense entrar en valoracions de si ens agrada més o menys el joc de l’equip, el que ha succeït avui és totalment anormal. El resultat final era una victòria nostra o un empat però no una derrota”.

Sobre l’entorn
“Avui érem 1804 aficionats i cadascú té una opinió sobre mi, sobre l’equip i sobre cada jugador i això no ho puc controlar. L’equip té un nivell alt i al final de la temporada estarà on li pertoca que és a la part alta de la lliga. Ara estem cometent errades individuals impròpies i això, per sort, és menys difícil de corregir que d’altres aspectes com que l’equip no corri. Ho hem de capgirar amb calma i tranquil·litat”.

Àngel Martínez
“Hem d’analitzar el què ha passat en el partit per capgirar aquesta situació. Per nosaltres i la nostra gent. Tenim potencial i plantilla per guanyar a qualsevol. Ara és quan es veu qui vol”.

*Pots consultar la crònica del partit al web 

Comentaris
To Top