Ciutat

Enxampen dos conductors de Sabadell que sobrepassen la taxa d’alcohol permesa

Cotxe de Mossos d'Esquadra / CEDIDA

Els Mossos d’Esquadra van detenir a Sils (Selva) un camioner sabadellenc de 32 anys que circulava temeràriament per l’AP-7 i multiplicant per cinc la taxa d’alcohol permesa. La Guàrdia Urbana també va enxampar un jove de 22 anys a Reus que conduïa amb una taxa d’alcoholèmia que triplicava el límit permès.

En el cas del camioner, la policia va rebre diverses trucades a primera hora del matí alertant d’un camió que circulava fent ziga-zagues, entre elles la d’un mosso fora de servei que estava seguint-lo. Unes hores abans, de matinada, la Policia Local de Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat) ja el va denunciar per conduir begut. El detingut està acusat d’un delicte contra la seguretat viària. El conductor, que no té antecedents, va passar a disposició judicial l’endemà dels fets i va quedar en llibertat sense càrrecs.

D’altra banda, el noi de 22 anys, circulava el diumenge al matí per una urbanització situada a la carretera de Castellvell del Camp, als afores de Reus, quan va ser localitzat per la Guàrdia Urbana. Segons informen fonts policials, el jove, veí de Sabadell, va donar un resultat positiu de 0,81 mg/l d’alcohol en aire espirat. Els agents van instruir diligències penals per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques.

Comentaris
To Top