Ciutat

5 milions d’euros per eixugar el deute de Vimusa

L'edifici de l'Oficina Municipal de l'Habitatge / CEDIDA

L’Ajuntament de Sabadell aprovarà inicialment demà al ple el 14è expedient de modificació de crèdit del pressupost del 2018. Gràcies a aquest romanent de tresoreria per a despesa general per acabar de liquidar, el consistori disposarà de 5 milions d’euros, que destinaran a eixugar un deute de Vimusa, que estava avalat per l’Ajuntament. D’aquesta manera, es redueix una despesa de 250.000 euros que l’empresa municipal pagava trimestralment.

També es destinarà 2,44 milions al tractament de residus que van a l’abocador. A més, una part d’aquest romanent del superàvit, uns 534.000 euros, van dirigit a  l’increment del sou dels treballadors municipals. De fet, a la sessió de demà també es passarà a votació aquest aplicació increment retributiu establert a l’article 18 de la Llei 6/2018 dels Pressupostos Generals de l’Estat per a l’any 2018. L’augment és de l’1,5% fins al juliol i, a partir d’aquest més l’increment de l’1,75%

En darrer lloc, s’utilitzarà una altre part superàvit del pressupost, uns 800.000 euros, per renovar la flota de vehicles municipals amb vehicles elèctrics. Aquesta renovació es farà a través de l’Associació Catalana de Municipis (ACM). L’alcalde de Sabadell, Maties Serracant,  ha indicat que es vol fer “aposta per l’eficiència energètica”.

Comentaris
To Top