ESPORTS

Chava Gómez: “Les excuses no em serveixen”

'CHAVA' GÓMEZ AQUEST DIMECRES DURANT LA RODA DE PREMSA DE LA SEGONA FASE DE LA CHAMPIONS LEAGUE

Aquest dimecres es va celebrar la roda de premsa prèvia a la segona fase del grup D de la Champions League. Representants del CN Terrassa –Òscar Aguilar i el tècnic Dídac Cobacho– juntament amb els amfitrions, el tècnic del CN Sabadell, Chava Gómez, Sergi Cabanas i Vicente Matoso, van analitzar com arribaven uns i altres en aquesta cita clau per al futur de la temporada.

“Les excuses no em serveixen”

Tot i la derrota aquest dissabte passat precisament davant els egarencs (8-6), Gómez es va mostrar satisfet i va afirmar que “tot i la derrota vaig sortir satisfet amb la feina dels jugadors tenint en compte l’equip contra el qual ens enfrontàvem –CN Terrassa– i que jugàvem sense boia”. De cara al debut, Gómez podrà comptar amb el factor sorpresa de Duncan Lynde tot i que, segons reconeix, “físicament encara no està del tot bé i s’ha d’acabar d’afegir a la dinàmica del grup”. Respecte al possible escenari de jugar-se la classificació davant el CN Terrassa, un conjunt que arriba més ben preparat que els sabadellencs, avisa que “les excuses no em serveixen, a la Copa d’Europa les diferències s’igualen i anem amb la màxima il·lusió”.

L’estrena, davant el favorit

El debut dels homes de Gómez serà aquest divendres (19.15 hores) davant l’Sport Management d’Itàlia, un conjunt que, a priori, és el favorit del grup. L’endemà (18 hores) s’enfrontaran contra el rival més assequible, el Potsdam d’Alemanya, abans de jugar-se el més que probable accés a la següent ronda de la competició europea davant el CN Terrassa el diumenge a les 11.15 hores. Des del Club Natació Sabadell, a diferència de l’any passat, s’ha fixat un preu per seguir la segona fase de la Champions League: cinc euros per dia i deu per tot el cap de setmana.

Comentaris
To Top