Vallès

Desmantellada una plantació de marihuana a Rubí

Tenia un valor al mercat de 300.000 euros

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Rubí van detenir el dissabte 22 de setembre un home de 59 anys, nacionalitat espanyola i veí de Barcelona com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública en la seva vessant de tràfic de drogues i un delicte de defraudació de fluid elèctric a la localitat de Rubí.

La matinada del dia 22 de setembre, arran d’una intervenció policial preventiva al polígon Rubí Sud, els agents van notar una forta olor a marihuana que venia d’una nau semi abandonada. Els agents van comprovar que la instal·lació i la connexió elèctrica eren fraudulentes i que els aparells d’aire condicionat estaven en constant funcionament.

Es dona la circumstància que mentre feien les comprovacions un vehicle es va dirigir a la nau. Quan el conductor va veure els agents va fer una maniobra evasiva i va marxar ràpidament del lloc. Immediatament una patrulla va interceptar el vehicle i va identificar el conductor, a qui li constava una ordre de detenció en vigor. També es va saber que aquest home havia llogat la nau per tal de construir el planter de marihuana. Per tots aquests motius va ser detingut.

La plantació estava distribuïda per les diverses estances que tenia la nau industrial. Dins es van localitzar i intervenir prop de 3.500 plantes de marihuana amb un valor aproximat en el mercat il·lícit d’uns 300.000 euros.

Comentaris
To Top