ESPORTS

Joan Soteras pren possessió de la presidència de la Federació Catalana de futbol

Joan Soteras amb la seva junta directiva després de la presa de possessió/FCF (cedida)

El sabadellenc i expresident del Centre d’Esports Sabadell, Joan Soteras, ja exerceix com el 55e president de la Federació Catalana de futbol. A la Sala d’Actes de l’ens federatiu s’ha celebrat avui la presa de possessió oficial de Soteras i la seva junta directiva. El vicepresident de la RFEF i predecessor en el càrrec, Andreu Subies, ha assistit a l’acte per mostrar el seu suport a la Junta. També ha estat present el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras; el president de la UFEC, Gerard Esteva; els presidents del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu i del Girona, Delfí Geli i el vicepresident del RCD Espanyol, Carlos García Pont juntament amb altres representants de clubs, tant professionals com amateurs.

El president de la Comissió Gestora de la Federació, José Domingo, va confirmar que “el procés electoral ha estat impecable, com la forma de treballar d’aquesta casa. S’ha respectat la legalitat del procés escrupolosament i felicito al nou president i als membres de la Junta Electoral per l’excel·lent feina realitzada”.

Joan Soteras va voler agrair la confiança rebuda de la majoria de clubs “per poder tenir quatre anys al davant per seguir treballant pel futbol català i portar la Federació Catalana de futbol al punt més alt possible. Per a mi és un autèntic plaer estar aquí, ja que porto tota una vida vinculada al futbol català, primer al club del meu cor, que tothom sap que és arlequinat, i després com a vicepresident primer de la Federació gràcies a la confiança d’Andreu Subies”.

Comentaris
To Top