El CN Sabadell cau golejat contra l’Sport Management (4-12)

Javier Bustos i Radomir Drasovic en una acció del partit / ÓSCAR ESPINOSA

El guió previst. Davant més d’un centenar de persones, el Club Natació Sabadell no ha pogut donar la sorpresa contra el potent equip italià Sport Management i ha caigut per un contundent 4 a 12 en el partit inaugural del grup D de la segona fase de la Champions League. Els nedadors, que per fi ja han pogut comptar amb el nord-americà Duncan Lynde, han començat amb un parcial de 0-2 després desaprofitar dues superioritats numèriques ben defensades per als italians. Una gran jugada col·lectiva dels homes de Chava Gómez, finalitzada amb un toc de dits de Bustos, ha permès acabar els primers vuit minuts d’encontre amb un mínim desavantatge (1-2). A l’inici del segon quart, tot i el ràpid gol visitant -14”- els sabadellencs, mitjançant Sergi Cabanas amb un llançament des de la distància (2-3), han continuat vius en un partit que ha quedat  vist per a sentència a partir de l’equador del segon període quan Drasovic, Luongo, Fondelli i Bruni han demostrat una gran efectivitat per situar un contundent 2 a 7 a l’electrònic. A la represa, tot i el contundent parcial (1-5), els nedadors lluny d’abaixar els braços han intentat capgirar la situació a través de Fenoy i López Escribano (4-9), un esforç insuficient per reduir un desavantatge que s’ha incrementat fins al 4 a 12 final.

Contra la ventafocs del grup

Aquest dissabte (18 hores) segon partit de la fase de grups davant el Potsdam alemany abans de la gran final diumenge davant el CN Terrassa (11.15 hores)