ESPORTS

Difícil compromís per al Sabadell Nord

El Sabadell Nord rebrà la visita del Girona B / LLUÍS FRANCO

El homes de Quico Díaz reben aquest diumenge (11.30 hores) al Girona B, un dels clars candidats a l’ascens a Tercera Divisió. Els de Ca n’Oriac arriben amb una bona dinàmica després de tres jornades consecutives sense conèixer la derrota. Una bona oportunitat davant de l’afició per allargar aquest seguit de bons resultats tenint en compte que els gironins arriben a la cita després de dos empats consecutius.

Segona Catalana

La Sabadellenca s’enfronta aquest diumenge (11.30 hores) al Roda de Ter, cuer de la classificació, una oportunitat immillorable per continuar escalant posicions després de sumar 4 punts en les darreres dues jornades. Per l’altra banda, el filial arlequinat, té una de les sortides més complicades- dissabte 17 hores- de la temporada amb la visita a Les Franqueses, el líder de la categoria que compta els seus partits per victòries.

Tercera Catalana

El Can Rull RT visita la Pajaril aquest dissabte a les 17 hores, un duel clau entre els dos equips invictes després de les primeres quatre jornades de competició domèstica. El diumenge a les 12 hi haurà el segon derbi de la temporada entre el Planadeu i el Llano, dos equips que tenen els mateixos punts i que encara no coneixen la derrota. El Tibidabo rebrà el Junior de Sant Cugat (diumenge 12 hores) amb la intenció de continuar al capdavant de la classificació. Els santcugatencs, amb 4 punts arriben en una mala dinàmica després de dues derrotes consecutives. La Marina- Can Gambús visitarà aquest diumenge (12 hores) a l’E.F. Barberà, un conjunt de la part alta de la classificació que posarà les coses molt difícils als sabadellencs.

Comentaris
To Top