Ciutat

Els Castellers de Sabadell presenten nova camisa

Núria Aymerich, Joan Carles Sànchez, Blai Costa i Sea Jiménez / Victòria Rovira

Els Castellers de Sabadell han presentat la nova camisa aquest matí. L’acte s’ha dut a terme a l’edifici del Gremi de Fabricants, ja que la fabricació ha sigut una col·laboració entre les dues entitats. La camisa manté els trets clàssics, però s’ha millorat aspectes de la mateixa “perquè s’ajustin a les necessitats dels castellers”, deia Joan Carles Sànchez, president del castellers de Sabadell.

S’han utilitzat millors teixits, s’ha millorat la capacitat de transpiració, i s’ha tingut molta cura amb les zones que més s’utilitzen en el procés casteller. La fabricació ha anat a càrrec de dues empreses tèxtils de la ciutat. Jaba Tèxtil Balaguer, Grau SA l’ha tintat i Joan Monteagudo ha fet el patró.

“Som dues institucions compromeses amb la ciutat i la cultura”, assegurava el president del Gremi de Fabricants, Blai Costa, i afegia que les dues institucions comparteixen “el valor del treball en equip”. Sànchez ha compartit les paraules de Costa  i ha explicat que tant la presentació de les camises com del Castelloscopi, són fruit de dos anys de treball entre les dues entitats.

El president dels Saballuts ha recordat el simbolisme de la camisa per un casteller. “Un és casteller quan la seva colla li dona la camisa”, explicava Sànchez.  Pel seu cantó, la cap de colla, Bea Jiménez, ha agraït la col·laboració del gremi i de la seva secretaria general, Núria Aymerich, de la que ha dit què ha estat present en tot el procés.

Comentaris
To Top