Publicitat
ESPORTS

Gonzalo Lama i Álvaro López finalistes de l’Open BBVA Ciutat de Sabadell

El xilè Gonzalo Lamas al belga Omar Salman en semifinals en tres sets/CTS (cedida)

La 26a edició de l’Open BBVA Internacional ‘Ciutat de Sabadell’ viurà aquest diumenge la final entre el xilè Gonzalo Lama i l’espanyol Álvaro López a les 11.30 hores a la pista central del Club de Tennis Sabadell. El jugador xilè s’ha imposat al belga Omar Salman en un disputat partit per 6/4, 0/6 i 7/6 (5) després de 2 hores i mitja de lluita aferrisada i un gran nivell tenístic. D’altra banda, Álvaro López ha aconseguit el passaport després de guanyar al francès Rayane Roumane per 6/3 i 6/4.

La final enfrontarà a dos jugadors amb característiques ben diferents, D’una banda, l’Àlvaro López San Martín, una jove promesa de 21 anys, que el 2015 ja va guanyar la prova júnior de dobles de Roland Garros formant parella amb Jaume Munar i, posteriorment, s’ha imposat també en diferents tornejos Futures. El seu rival és el xilè Gonzalo Lama, de 25 anys, amb més experiència al circuit internacional i que compta en el seu palmarès amb dos tornejos Challenger (Cali i Sao Paolo) i diferents tornejos Futures i forma part de l’equip xilè de Copa Davis. L’any 2015, les lesions van frenar la seva evolució però ja ha recuperat el seu millor nivell de joc. Promet un gran partit.

Publicitat
Comentaris
To Top