Ciutat

Els CDR de Sabadell tallen els accessos al CIM Vallès

Unes 300 persones bloquegen des de dos quarts de deu del matí el moviment de camions a l’accés sud i un altre grup talla també l’accés nord

Membres dels CDR tallant l'entrada al CIM Vallès / ÓSCAR ESPINOSA

Els CDR del Vallès han bloquejat aquest matí els accessos de CIM Vallès, a Santa Perpètua de Mogoda, en una mobilització multidinària. La protesta ha comptat amb els suport de membres de diferents poblacions vallesanes, entre les quals hi ha Sabadell. La concentració coincideix amb el primer aniversari del referèndum sobre la independència.

El col·lectiu s’ha citat avui a les 8 hores a l’Alcampo de Sant Quirze amb unes pautes ja marcades: roba i calçat còmode, ulleres de sol i gorra amb l’excusa d’anar a buscar bolets. Posteriorment, però, han arribat al CIM Vallès, a Santa Perpètua de Mogoda i han tallat els accessos amb pneumàtics.

El tall s’ha allargat des de les 9:30 hores fins les 13 hores aproximadament, afectant greument la circulació. S’han bloquejat el moviment de camions a l’accés sud i un altre grup talla també l’accés nord.

Els manifestants han fet una barricada amb pneumàtics per impedir el pas dels vehicles. Fins al lloc s’han desplaçat els Mossos d’Esquadra que han intervingut per reestablir l’ordre. La presència policial ha generat el rebuig dels manifestants que han escridassat als agents: “El nostre conseller és a la presó!” [en referència de Joaquim Forn].

La concentració ha transcorregut sense incidents destacables. Ara bé, s’han registrat algunes escenes de tensió quan un transportista ha volgut treure ell mateix els pneumàtics i els Mossos d’Esquadra han hagut d’intervenir.

Comentaris
To Top