Ciutat

Minut de silenci aquest dimarts a les 12h per condemnar la mort d’un menor de 6 anys

Aquest dimarts 2, a les 12h, a l’Ajuntament, per la mort d’un nen de 6 anys al setembre

La façana de l'Ajuntament / Cedida

La mort d’un pare i el seu fill de sis anys en caure amb el cotxe per un penya-segat a la carretera de Portbou a Cervera de la Marenda va ser un assassinat, segons l’Ajuntament de Sabadell, presumptament a mans del pare. Els fets van ocórrer el 14 de setembre i la mare del menor va denunciar la seva desaparició a la comissaria dels Mossos de Sabadell, on residia tota la família, malgrat els pares estar separats.

Davant d’aquests fets l’Ajuntament ha convocat un minut de silenci per aquest dimarts a les 12h. Segons el consistori es tracta d’un gest de condemna per aquesta mort i per tots els actes de violència masclista, amb el qual l’Ajuntament vol expressar el seu sincer condol a la família, als amics i a l’entorn proper de la víctima. Tanmateix, aquest dimarts les banderes romandran abaixades a mig pal.

El consistori “reitera el seu compromís amb la lluita per la igualtat de drets i per aconseguir una societat igualitària, sense discriminació, i mostrar el seu absolut rebuig a qualsevol forma de violència, discriminació o intolerància”. Consultats pel D.S., els Mossos han assegurat que no tenen competències en aquest cas i que qui el porta és la policia francesa.

Comentaris
To Top