ESPORTS

Només 19 victòries del Centre d’Esports en els últims 82 partits

L'afició sabadellenca comença a estar desencantada/Ll. Franco

La pèssima arrencada del Sabadell en aquesta lliga només ha estat la gota que ha fet vessar el got. L’estat de crispació i emprenyament de l’afició sabadellenca té l’origen real en una estadística esfereïdora: només ha pogut celebrar 19 victòries en els últims 82 partits disputats en el període de les tres últimes temporades a Segona Divisió B (16/17, 17/18 i l’actual 18/19).

L’empat és el resultat més repetit en aquesta fase amb un total de 42 taules mentre la resta, 21, són derrotes. El rendiment encara és pitjor si ho analitzem en clau local. A la Creu Alta, el Sabadell només ha estat capaç de guanyar 11 dels últims 42 partits disputats. Això provoca una evident sensació de frustració i impotència que s’ha agreujat ara amb l’inici de lliga. L’equip de Toni Seligrat suma un empat i dues derrotes, propiciant un clima molt enrarit quan s’havien creat expectatives superiors.

Pendents del central

Trencar aquesta negativa trajectòria serà l’objectiu prioritari el pròxim diumenge (17h) a l’Estadi davant de l’Espanyol B. Després del dolorós 4-1 encaixat a Vila-real, només val la victòria per redreçar la situació i evitar soroll a la grada. La principal incògnita en l’onze és el central. L’expulsió de Nico (sancionat amb un partit) obre diferents opcions. Sembla definitivament descartat el retorn del capità Migue González i les altres possibilitats són el veneçolà Wiliams Velásquez (encara inèdit) o Valentí Merchán. En aquest últim cas, Cobo ocuparia el lateral esquerre.

Comentaris
To Top