ESPORTS

El Sabadell Nord visita La Jonquera

Els homes de Quico Díaz juguen aquest diumenge (17 hores) contra La Jonquera, un rival situat a la part baixa de la classificació -4 punts- i rival directe per als arlequinats a la Primera Catalana. De cara al partit, el tècnic sabadellenc no podrà comptar amb Quereda després de ser intervingut en un ull mentre que Anzo i Jairo són dubte per molèsties.

Sobre el rival, Díaz comenta que “és un equip al qual hem d’intentar prendre-li punts perquè ens farà ser forts entre els 10 últims”. Un dels aspectes que més el preocupa és el vent que normalment hi ha a la zona de l’Alt Empordà: “és un hàndicap a tenir en compte. Haurem de prendre algunes mesures”.

Segona Catalana

Derbi sabadellenc entre el Sabadell B i la Sabadellenca aquest diumenge (12 hores) a l’Olímpia. El filial arlequinat, que arriba en bona dinàmica després de guanyar al fins ara líder de la competició, intentarà refermar aquestes sensacions aconseguint la primera victòria davant la seva afició. Per contra, els de Betis arriben a la cita després d’encaixar una dolorosa derrota contra el cuer de la classificació, resultat que no inquieta al tècnic: “vam fer seixanta minuts molt bons fins que el desgast físic i les ganes d’anar a buscar la victòria es va traduir en una derrota”. De cara al duel contra el filial arlequinat, Betis, traspassa la pressió als veïns de la ciutat afirmant que “són jugadors joves amb molta qualitat. Juguen a casa i, per mi, han d’estar entre els tres o quatre primers a final de temporada”.  Opinió que contrasta amb la del tècnic dels joves jugadors arlequinats: “en els derbis mai hi ha un clar favorit i si mirem la classificació -ambdós amb 7 punts- és una mostra més que a hores d’ara no hi ha un equip que tingui més opcions de guanyar que l’altre”. Sobre la gespa de l’Olímpia es veuran dos estils de joc totalment oposats, els visitants, amb un joc més directe, i els locals amb un joc de possessió. Sobre aquest aspecte els dos entrenadors han coincidit a l’hora d’afirmar que “qui imposi el seu estil de joc serà el que tindrà més possibilitats d’endur-se la victòria”.

Tercera Catalana

La jornada d’aquest cap de setmana torna a brindar un derbi entre els representants sabadellencs: La Marina-Can Gambús rebrà el Planadeu aquest dissabte (18 hores) en un duel on els dos equips arriben en una situació oposada: els locals encara no coneixen la victòria en aquestes cinc jornades mentre que els visitants es troben immersos en una bona dinàmica de resultats -4 jornades consecutives sense perdre-.

El dissabte (17.15 hores) el Tibidabo visita el Cerdanyola, un rival que només ha estat capaç de sumar 4 punts dels 15 disputats. Una bona opció per continuar a la part alta de la classificació i allargar una setmana més l’imbatibilitat per al conjunt de Torre-romeu. El diumenge (12.15 hores) el Can Rull RT, l’únic equip del grup que ha sumat tots els punts possibles, rep la visita del Sant Cugat, un conjunt de la zona mitja de la taula que només ha estat capaç de sumar els 3 punts en una ocasió. El Llano rebrà l’Hospitalense diumenge (11.30 hores), una bona oportuntiat per continuar a la part alta de la classificació tenint en compte que el rival dels sabadellencs només ha estat capaç de sumar una victòria i un empat.

Comentaris
To Top