Oci i cultura

‘Un tret al cap’ obre la temporada del Principal

Colomer, Vilarasau i Luengo, en el col·loqui post funció / MARCEL FERNÁNDEZ

El Teatre Principal ha acollit aquest vespre l’estrena de la temporada dels teatres municipals de Sabadell. L’obra Un tret al cap protagonitzada per Emma Vilarasau, Imma Colomer i Vicky Luengo i dirigida per Pau Miró pràcticament ha omplert les butaques del Principal.

L’obra tracta sobre la censura, l’autocensura, el poder de la premsa i els canvis en la manera de treballar les informacions per part dels periodistes. Està basada en fets reals del 2015 adaptats artísticament. El relat parteix de la denúncia d’una inspectora de qualitat d’una firma alimentària alarmada pel que veu a la planta de producció de l’empresa. Aquesta persona, interpretada per Luengo, denuncia el cas a una periodista a qui dóna vida Vilarasau, mentre que Colomer fa de germana de la periodista.

Acabada l’obra el periodista Marc Sabater ha estat l’encarregat de moderar el debat post funció entre els actors i el públic. Aleshores, per exemple, Vilarasau ha transmès la sorpresa en veure que el cas que tracta l’obra és verídic així com que “la crisi ha fet molt de mal en tots els oficis, però també al periodisme”. Tant Vilarasau com Colomer han mostrat la seva complicitat amb Luengo, que fa uns mesos va substituïr Mar Ulldemolins, i han assegurat que cada actor és únic i instransferible.

La propera obra que acollirà el Principal serà Èdip, de Sòfocles, el proper diumenge 21 d’octubre a les 18h. Posteriorment també es farà un col·loqui amb l’equip artístic de l’obra.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top