Esports

Triomf de prestigi per a l’Escola Pia

Santi Sardà lluitant una pilota amb Corvo

L’Escola Pia va sumar la segona victòria de la temporada (3-2). Va ser un triomf de doble lectura si es té en compte la situació de joc i de resultats que travessava l’equip després de la imatge en els tres primers encontres –especialment a Lleida i Hospitalet–, i per a l’entitat del rival, vigent campió de la competició i fins diumenge, líder invicte.

Des de l’inici del partit ja va quedar palès quin encontre viurien el centenar de persones que es van acostar fins al carrer de Garcilaso: pressió intensa entre els dos conjunts ben resolta amb una circulació ràpida de pilota per als homes de Borja Burgos. Després d’uns minuts de poques ocasions a les porteries defensades per Josep M. i Bixi, en el minut 10 un error a camp propi en la sortida de la pilota va permetre que Assis, amb un fort xut, sorprengués Josep M. i situar el 0 a 1 al marcador. El gol visitant no va inquietar els sabadellencs que veurien com l’estratègia donaria els seus fruits pocs minuts després (13’) amb un fort xut de Pep Font que faria inútil l’estirada de Bixi. Amb aquest resultat s’arribaria al descans després de vint minuts de màxima igualtat.

A la represa, el guió del partit hauria pogut canviar però, per sort escolàpia, tot va quedar en un ensurt després del travesser d’Assis fruit d’un desajust defensiu (minut 21). Seguidament la insistència de Carles Comadran, després de provocar una pèrdua visitant, va permetre que Marc Pagès situés el 2 a 1 al marcador (minut 23). Els minuts anaven passant i el Manresa, liderat per Corvo
–un dels jugadors més determinant de la categoria–, posava setge a la porteria de Josep M., altra vegada l’escolapi més destacat dels sabadellencs després de les innumerables ocasions ben resoltes sota pals. A poc més de 10 minuts, un rebot va servir perquè els manresans tornessin a igualar un encontre que feia presagiar que es decantaria per petits detalls. En un d’ells, Santi Sardà va ser l’encarregat de finalitzar un contracop i sumar una victòria que reforça els ànims d’un equip que venia tocat de la derrota a l’Hospitalet.

Derrota inesperada

El Club Natació Sabadell va encaixar la segona derrota consecutiva de la temporada després de caure per un ajustat 3 a 4 davant el Cerdanyola, un rival que, a priori, no hauria d’acabar entre les posicions capdavanteres de la classificació. Després de vint minuts de màxima igualtat entre els homes de Blanco i Herraiz (0-0), a l’inici del segon període tot va canviar. Un gol visitant (minut 25) va obligar els nedadors a remar a contracorrent. Tot i empatar l’encontre, una jugada desafortunada serviria perquè els cerdanyolencs tornessin a manar en el marcador (minut 32, 1-2). Seguidament, Castro tornava la igualada però una falta ingènua i un malentès defensiu acabaria amb les esperances nedadores (minut 38, 2-4). Salgado, sobre la botzina, va fer el definitiu 3 a 4.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top