Ciutat

Gran arrencada de temporada del Club Falcons a Primera Nacional

Els tres protagonistes de la victòria sobre el CTT Ateneu 1882 (5-1/C. Falcons (cedida)

El Club Falcons Sabadell Smatsa Àgora Grup ha protagonitzat un excel·lent inici de temporada. Després de la seva contundent victòria sobre el CTT Aterneu 1882 (5-1), el conjunt sabadellenc s’ha col·locat líder en solitari de la Primera Nacional de tennis taula i confirma les seves aspiracions de lluitar per l’ascens de categoria.

L’entrenador Joan Nogueras va donar descans en aquest partit al nou fitxatge Kenji Matsuoka, apostant en l’equip base de la temporada anterior integrat per Miquel Muñoz, Roger Blanco i Adrià Úbeda. Davant un rival molt experimentat, l’inici va oferir dubtes. Adrià va aconseguir el primer punt per la mínima (3-2), seguit d’una derrota de Roger Blanco inesperada donat el seu gran moment de forma. De totes maneres, Miquel Muñoz es va encarregar de tornar l’avantatge al conjunt local amb un triomf clar. D’aquí en endavant el Falcons va agafar velocitat de creuer, refent-se Roger Blanco amb una victòria al seu segon partit en una demostració de bon joc.

L’Adrià Úbeda, que va arrodonir el seu debut amb un partit de manual i un 3-0, i Miquel Muñoz, patint més, van completar el marcador definitiu (5-1) que referma les intencions dels falconistes d’estar a dalt de la classificació aquesta lliga. Sobre el paper, s’ha demostrat que el tècnic té un equip força compensat per competir contra qualsevol rival.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top