Esports

Antonio Domínguez reviu el seu golàs per Diari de Sabadell

El jugador de Punta Umbría sobre la gespa de la Creu Alta/Ll. Franco

L’autor del 3-2 contra l’Espanyol B, Antonio Domínguez, és un dels protagonistes a l’edició de paper d’aquest dijous. El jugador de Punta Umbría (Huelva) va reviure pel D.S., pas a pas, la decisiva acció del minut 93 que va permetre completar la històrica remuntada del Sabadell i fer embogir literalment la Creu Alta. “És un gol que mai oblidaré”, assegura. Ens explica també com ha passat aquestes últimes setmanes sense participar i les seves sensacions. Ara confia que el gol i el triomf siguin el definitiu punt d’inflexió per anar cap amunt a la classificació.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top