Ciutat

El cas targeta SD robada: una història amb final feliç

Els Mossos han demanat ajuda al seu compte Twitter per trobar el fotògraf, que ha resultat ser de Sabadell

Casament de dos turistes a Barcelona / @mossos

“Uns nuvis, el Camp Nou, una targeta SD amb un reportatge fotogràfic de casament que un any després els protagonistes encara no han vist”. Així llençaven els Mossos una crida a Twitter a la ciutadania per trobar el fotògraf a qui li havien robat una targeta SD. Finalment s’ha localitzat l’autor, que segons avançava RAC1, és el Xavi, un jove de Sabadell.

Després d’un any del casament de dos turistes que es van fotografiar a diversos punts de la capital catalana, el matrimoni ja donava per perdudes les 843 fotografies del seu dia, que va arribar a mans de la policia catalana però no podien retornar-ho al desconèixer el propietari. La participació ciutadana, però, ha estat clau per localitzar el fotògraf.

“Ajuda’ns a fer que aquesta història tingui un final feliç”, demanaven els Mossos al seu compte de Twitter. I ha estat possible. Un cop localitzat l’autor de les fotografies, se li ha entregat la seva targeta amb el material. Passat just un any de la cerimònia, el matrimoni podrà recuperar el record fotogràfic d’aquell dia.

Comentaris
To Top