Ciutat

En paper: Més que botigues

Aquest dijous, obrim el diari amb dues botigues que són molt més que això: cal Petit i la família de floristes Segalà són ja història viva de la ciutat. La Generalitat ha reconegut amb el Premi Establiments Comercials Centenaris la tasca d’aquestes botigues, que porten operant des de 1916 (la primera) i 1868 (la segona).

No és l’únic tema, es clar. Dediquem la secció Avui parlem de… a un tema preocupant: la pobresa energètica. Les dades mostren que fins i tot sabadellencs amb feina la pateixen a les seves llars. Altres temes que troben lloc a la portada són la prohibició que estudia l’Ajuntament per evitar que els patinets elèctrics circulin per les voreres després de l’accident de dimarts i l’ampliació de la Zona 1 del transport públic pel Vallès. En Esports, Antonio Domínguez recrea per al D.S. el gol de diumenge.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top