Ciutat

L’oposició acusa Serracant de promoure un “efecte crida” per als okupes

L'alcalde de Sabadell, Maties Serracant / LLUÍS FRANCO

Després que l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, i la regidora d’Habitatge, Glòria Rubio, publiquessin un article d’opinió defensant l’okupació com una “resposta social d’emergència sorgida d’una necessitat”, l’posició hi ha carregat en contra. El portaveu del grup municipal de Ciutadans, Adrián Hernández, ha criticat Serracant per estar provocant “un efecte crida”.

Hernández assegura que l’alcalde és “directament responsable” que s’estigui incrementant l’ocupació d’habitatges a la ciutat, que ha arribat a un 12,5% durant l’últim any, segons xifres aportades pel mateix consistori. Per al portaveu de la formació taronja, dir que el problema de l’ocupació il·legal és alguna cosa puntual, és “una falta de respecte als sabadellencs que sofreixen diàriament els problemes de convivència que està generant aquest fenomen”.

També el portaveu del PP a Sabadell, Esteban Gesa, ha escrit una piulada acusant Serracant d'”irresponsable” per -diu- fer “efecte crida als okupes”:

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top